حسین یاری و دخترش در اکران خصوصی فیلم خداحافظ دختر شیرازی (۴ عکس)
- انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸
- دسته بندی: خانوادگی
عکس های حسین یاری و دخترش به همراه جمعی از بازیگران یکشنبه شب در مراسم اکران خصوصی فیلم سینمایی «خداحافظ دختر شیرازی» در پردیس باغ کتاب تهران
مراسم اکران خصوصی فیلم سینمایی «خداحافظ دختر شیرازی» ساخته افشین هاشمی یکشنبه هفدهم آذرماه با حضور جمعی از هنرمندان مطرح نظیر گلاب آدینه ، محمد رحمانیان، علیرضا شجاعنوری، غلامرضا موسوی، نگار اسکندرفر، نرگس آبیار، شقایق فراهانی، سوگل قلاتیان ، آزاده موسوی، غزل شاکری ، گلاره عباسی ، نازنین فراهانی ، دنیا مدنی ، هانیه غلامی ، زهرا بهروزمنش ، امیرحسین حیدری ، و همچنین بازیگران فیلم رویا تیموریان، حسین یاری ، شبنم مقدمی ، هومن برقنورد، مونا فرجاد ، آیسان حداد در پردیس باغ کتاب تهران برگزار شد .
گزارش مراسم : افشین هاشمی کارگردان فیلمِ «خداحافظ دختر شیرازی» پیش از نمایش فیلم با تشکر از مهمانان و حاضران گفت: خاطرهی امشب را به نصرت کریمی تقدیم میکنم که یکی از ایرانیترین فیلمسازانِ سینمای ایران بود و جز شادی برای ما نمیخواست و حسین محباهری که مطمئنم با شیطنتِ همیشگیاش گوشه و کنارِ همین تالار فیلمش را میبیند.
افشین هاشمی افزود: از همهی کسانی که با لطف خود و با حضور در این فیلم به ما در ساخت آن کمک کردند تشکر میکنم.
فرشته طائرپور، تهیهکننده فیلم نیز طی سخنانی گفت: این فیلم با لطف و محبت بسیاری از دوستان ساخته شد و من کمترین زحمت را نسبت به دیگر عوامل فیلم کشیدم و به نظر من بهترین شغل در سینما تماشاگری است و امیدوارم شما بعد از تماشای این فیلم حس خوبی داشته باشید.
وی با اشاره به شرایط موجود گفت: باید به همه توصیه کنیم به تماشای فیلمها بروند فارغ از اینکه از سازنده آن فیلم خوششان بیاید یا نه تا رونق دوباره به سینماها بازگردد.
معرفی فیلم : «خداحافظ دختر شیرازی» یک عاشقانه مفرّح است که بر اساس اقتباسی از فیلمنامه نیل سایمون با نام «دختر خداحافظی» توسط افشین هاشمی با فرهنگ شوخ ایرانی بازنویسی شده است.
در خلاصه داستان «خداحافظ دختر شیرازی» آمده است: «یکی از شیراز، یکی از آبادان، هر ۲ در تهران! مجبورند فعلن با هم سر کنند تا محمودِ نارفیق را پیدا کنند.»
در این فیلم شبنم مقدمی ، افشین هاشمی، حسین محب اهری، مونا فرجاد ، حسین یاری ، هومن برق نورد، هدایت هاشمی، رسول صدرعاملی ، رویا تیموریان و … حضور دارند.
دیدگاه ها و نظرات