حدیث میرامینی در پاییز و زمستان سال ۱۴۰۰ (۱۰ عکس)
- انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
- دسته بندی: آخرین تصاویر،بازیگران،بازیگران زن ایرانی
تصاویر و عکس های جدید حدیث میرامینی و خانواده اش (همسر و پسرش برنا) منتشر شده در پاییز و زمستان سال ۱۴۰۰
بیوگرافی کوتاه حدیث میرامینی
متولد ۱۹ بهمن سال ۶۷ در تهران، بازیگر سینما، تلویزیون و تیاتر اهل ایران است.
وی دارای مدرک لیسانس نمایش است، علاقه به بازیگری از دوران کودکی در او شکل گرفت. ابتدا در سریال «فرزند صبح » به عنوان دستیار کارگردان حضور داشت و از آن به بعد پایش به دنیای بازیگری باز شده است.
بازی در سریال «هویت» در سال ۱۳۸۶ اولین حضور وی به عنوان بازیگر حرفوی بود، همان سال با نقشآفرینی در فلم «شب حورا» ساخته شهاب ملتخواه نیز قدم به عرصه سینما گذاشت.
بانو میرامینی در سریال «دلنوازان» (۱۳۸۸) به شهرت رسید و سپس در سریال های طنز «زن بابا» (۱۳۸۹) و «ساختمان پزشکان» (۱۳۹۰) حضور یافت.
وی در اولین تجربه همکاری با «سعید سلطانی» در فصل دوم سریال پرطرفدار «ستایش» به نقش آفرینی پرداخت. او در این سریال نقش «نازگل فردوس» را بر عهده داشت.
حدیث میرامینی سال ۱۳۹۳ در یک سریال درام اجتماعی به نام سریال «همه چیز آنجاست» ایفای نقش نمود که بسیار مورد توجه قرار گرفت.
برخی دیگر از آثار حدیث میرامینی : بانو میرامینی بازی در فلمهای تلویزیونی «پاپوش» (۱۳۹۰)،«سرانجام» (۱۳۹۱)، «نیمهشب» (۱۳۹۱)،«داستان ما، قصهی تو» (۱۳۹۱) و «نگین» (۱۳۹۲) و سریال هایی نظیر «گیلعاد» (۱۳۸۶)، «گلهای گرمسیری» (۱۳۸۷)، «سراب» (۱۳۹۰)، «یک تکه زمین» (۱۳۹۱)، «خداحافظ بچه» (۱۳۹۱)، «نیاز» (۱۳۹۴)، «زعفرانی» (۱۳۹۵) و «در جست و جوی آرامش» (۱۳۹۶) را در کارنامههنریاش دارد.
برای دیدن آرشیو عکس های حدیث میرامینی اینجا کلیک کنید
حرف های حدیث میرامینی در برنامه «سریالیست»
حدیث میرامینی درباره بازی در سریال «زعفرانی» که سال ۹۵ برای نخستین بار روی آنتن رفت و این روزها در حال بازپخش است، و دوباره بچهدار شدن صحبت کرد.
میرامینی که دیشب در برنامه «سریالیست» حضور داشت، درباره پیوستن به سریال «زعفرانی» توضیح داد: زمانی که پیشنهاد این نقش را گرفتم قدری نگران بودم. عروس این خانواده کسی بود که بیشتر در بحران، خودش رو به تلخی میرفت، در حالی که بقیه موقعیتهای بامزه و بانمکی داشتند. اینکه بین همه بازیگران این بار را من بر دوش داشته باشم قدری چالش برانگیز بود. آقای محمدی از روز اول آنقدر متین و صبور بودند و به من آرامش خاطر دادند که جلو رفتیم.
این بازیگر ادامه داد: موضوع این سریال جهان شمول بود و ممکن است برای هرکسی پیش بیاید، همه سعی «زعفرانی» این بود که بگوید با تمام اتفاقات میشود منعطف برخورد کرد و پذیرشمان را بالا برد. کنار همدیگر همه به نتیجه میرسند و خانواده و اجتماع جان میگیرند.
میرامینی تاکید کرد: این سریال فرهنگ سازی کرد که چرا باید پدر و مادر خودشان را به خاطر بچهها سانسور کنند؟ این موقعیت که مادر و پدرهایی که صاحب بچه بزرگ هستند، دوباره بچه دار شوند، خیلی مرسوم و معمولی است و در کشورمان دایی هم سن با خواهرزاده و عموی همسن با برادرزاده و از این دست زیاد داریم. این موضوع در فرهنگ ما بوده و رفته رفته شکل بدی به خودش گرفته است. اگر برای پدر و مادر چنین اتفاقی بیفتد بد نیست.
وی عنوان کرد: فرهنگ قدیمی ما، احترام به پدر و مادرها، دور هم جمع شدن و سر سفره غذا خوردن خیلی قشنگ و ارزشمند است اما به شرطی که صادقانه و حقیقی باشد، یعنی به این شکل نباشد چون رسم و قانون است من باید احترام بگذارم. چیزی که قلبی باشد و احترامی که از عشق نشات بگیرد خیلی زیباتر است تا اینکه از سر رسم و رسوم و وظیفه باشد.
حدیث میرامینی با بیان اینکه کار بازیگر در فیلم سینمایی یا مینی سریال سختتر است، تاکید کرد: تو در سریال فرصت داری آهسته و پیوسته لایههای شخصیت را به مخاطب نشان بدهی و او با تو ارتباط برقرار کند. اما در این سریال با توجه به فرصت کمی که داشتیم، تعدد بازیگران و ژانری که داشتیم فرصت کمتری برای این موضوع داشتیم.
دیدگاه ها و نظرات