فهرست مطالب

آخرین تصاویر امروز

ساقی حاجی پور در نشست خبری سریال همگناه (۶ عکس)

عکس های ساقی حاجی پور به همراه جمعی از هنرمندان روز گذشته در نشست خبری سریال «همگناه» ساخته مصطفی کیایی در پردیس سینمایی باغ کتاب

نشست خبری سریال «هم گناه» یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ با حضور پرویز پرستویی، حبیب رضایی، محسن کیایی، پدرام شریفی، روشنک گرامی ، سوگل خلیق ، حسین امیدی، افسانه چهره آزاد، شاهرخ فروتنیان ، ساقی حاجی پور ، شیرین اسماعیلی و دیگر عوامل این سریال در پردیس تئاتر باغ کتاب تهران برگزار شد. سریال هم‌گناه به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مصطفی کیایی برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود. این سریال نخستین تجربهٔ مصطفی کیایی برای حضور در شبکه نمایش خانگی است. ‎

http://aksiato.com/wp-content/uploads/2020/06/saghi-hajipour-sin-4.jpg

گزارش نشست : مصطفی کیایی در ابتدای این نشست گفت: ما به نمایندگی از یک گروه بزرگ اینجا هستیم. فصل اول ۱۲ قسمت بودد که به پایان رسید و به دلیل این که یک گذر زمانی سه ماه در قصه داریم، فصل دوم از فردا در ۱۲ قسمت توزیع خواهد شد. از ابتدا نیز قرار بر این بود که یک فاصله زمانی داشته باشیم، اما به دلیل شیوع کرونا و قرنطینه و نیازی که مخاطب برای سرگرمی داشت با حداقل زمان آمدیم و فصل دوم سریال را آغاز کردیم. در واقع این فاصله زمانی از آن جهت است که اگر بلافاصله فصل دوم سریال آغاز می‌شد مخاطب متوجه این تغییر زمانی نمی‌شد و برایش جا نمی‌افتاد.

محسن کیایی بازیگر و یکی از نویسندگان این سریال نیز ادامه داد: ما تقریبا از پایان قسمت ۱۱ اعلام کردیم و روابط همه شخصیت‌ها را به یک ثبات رساندیم و حالا گذر زمان اتفاق می‌افتد. آرمان و زیبا، هدیه و فرهاد و قصه‌های دیگر هرکدام به یک ثبات رسیده‌اند. ضمن این که سریال از ابتدا برای ۵۰ قسمت طراحی شده بود اما از ما خواستند تا تعداد قسمت‌ها کمتر شود و به همین دلیل نیز نمی‌توانستیم خیلی وارد جزییات شویم.

او همچنین درباره خلق کاراکتر سیما نیز اظهار کرد: سیما زاییده ذهن من است. من کافه‌ای داشتم که تعداد زیادی از افراد ترنس آنجا رفت و آمد داشتند. ما اینقدر همیشه گل درشت درباره این افراد کار کرده‌ایم که متاسفانه مخاطب پس می‌زند. برای من پرداخت اجتماعی این شخصیت مهم نبود بلکه بازخورد و نوع نگاه خانواده برای من اهمیت داشت. باید بستر سازی درباره این معضل اجتماعی می‌شد و نگاه به او و مشکلاتش در خانواده مطرح می‌شد. زمانی که من با این افراد صحبت می‌کردم اصلا رفتار غلوآمیزی نداشتند که حالا بخواهیم درباره سیما اغراق کنیم .

محمدرضا غفاری در پنجمین روز ۳۶مین جشنواره فیلم فجر (۸ عکس)
بخوانید:

در ادامه این گفت‌وگو مصطفی کیایی نیز عنوان کرد: اولین کلیشه درباره ترنس‌ها ظاهر پسرانه و هیکلی است، درحالی که خیلی از آن‌ها اینطور نیستند و از نظر فیزیکی نشانه و نمود بیرونی ندارند. به همین خاطر سوگل خلیق به عنوان بازیگر این نقش انتخاب شد و اغراقی هم وجود ندارد. بیشتر بحث روانشناسی این افراد برای ما مطرح بود.

http://aksiato.com/wp-content/uploads/2020/06/saghi-hajipour-sin-15.jpg

محسن کیایی همچنین درباره قصه سریال گفت: دغدغه ما خانواده است و موضوعی است که به آن علاقمندیم، اما قرار نیست راه حل نشان مخاطب دهیم ما تنها موضوع را مطرح می‌کنیم. امروز دیگر شرایط مانند گذشته نیست و تلاشمان نمایش واقعیت به شکل قابل لمس بود. تفاوت و تضادی که بین نسل‌هاست و خیلی سریع در حال تغییر است برای ما اهمیت داشت و می‌خواستیم اتفاقاتی که در جامعه رخ می‌دهد و به خانواده ضربه می‌زند را به نمایش بگذاریم. امروز شکل رفتار آدم‌ها و نحوه تصمیم گیری آنها متفاوت است و تلاش کردیم هم نقد کنیم و هم نمایش دهیم.

مصطفی کیایی نیز توضیح داد: خانواده صبوری در داستان نماد امروز جامعه است، کسی مثل فرید می‌خواهد آن را اداره کند. فریبرز می‌خواهد آن را هدایت کند، آرمان اما سرکش است و دیگر شخصیت‌ها هر یک نماینده‌ای از جامعه هستند. این روابط و مسائل در جامعه وجود دارد.

پرویز پرستویی که نقش فریبرز را در این سریال ایفا می‌کند نیز در ادامه این نشست درباره حضورش در شبکه نمایش خانگی گفت: همیشه یک گاردی نسبت به نمایش خانگی داشتم و از سال ۸۸ که با تلویزیون خداحافظی کردم حس می‌کردم حیف شد که این پایگاه خوب از دست رفت. همیشه خودم را در تئاتر، سینما و تلویزیون تقسیم کردم و نگاه صرف به یک مدیوم نداشتم. ضمن این که فکر می‌کردم آثار شبکه نمایش خانگی، اصطلاحا شونه تخم مرغی هستند، اما با ساخت سریال “شهرزاد” در فصل اول این تابو شکسته شد و حس کردم اگر در تلویزیون نمی‌شود کار کرد، می‌توان از این طریق به خانه‌ها رفت. همه مردم سینما برو نیستند و باید در این فضا نیز خوراک خوب برای مخاطب فراهم کرد. خدا با ما یار بود و در “مطرب” تجربه خوبی را با کیایی‌ها پشت سرگذاشتم، با همه مشکلات از نظر من “مطرب” کار درخشانی است که از آن همچنان دفاع می‌کنم. بعد از اتمام آن صحبت‌هایی با محسن داشتم اما از کنار آن رد شدم. تا زمانی که مصطفی درباره این سریال صحبت کرد . از آنجایی که تجربه‌ای که با هم داشتیم خوب بود، حس کردم مامن خوبی است برای تکرار این تجربه؛ ۱۰ قسمت آماده را خواندم و بعد این من بودم که اصرار می‌کردم که حتما این کار انجام شود. هر قسمت این سریال می‌تواند یک قصه سینمایی باشد و پلان‌ها و دکوپاژ کاملا سینمایی بود و به آن آب بسته نشد. قصه به روز است و همه آن را حس کردیم و حتی هم‌گناه هستیم. همه جور گپ و گفتی در این سریال وجود دارد و جزو شرح وظایف من بود و خوشحالم که این تجربه را پشت سر گذاشتم.

لیلا بلوکات در اجرای نمایش ماکوندو (2 عکس)
بخوانید:

http://aksiato.com/wp-content/uploads/2020/06/saghi-hajipour-sin-12.jpg

مصطفی کیایی درباره تاثیر شبکه نمایش خانگی و کار درآن نیز گفت: قرنطینه باعث شد تا پلتفرم‌ها جایگاهشان تثبیت شود و بهتر دیده شوند. بخصوص در زمانی که رسانه ملی نمی‌تواند مخاطب را راضی کند این پلتفرم‌ها هستند که این کار را انجام می‌دهند. رقابتی که بین صداوسیما و پلتفرم‌ها ایجاد شده جدی است و پلتفرم‌ها در این زمینه موفق‌تر عمل کرده‌اند. اما برای درگیر شدن مخاطب، در هر مدیومی حرف اول و آخر را قصه می‌زند و مخاطب با قصه همراه می‌شود. من حتی در سینما نیز قصه گویی می‌کنم که پایه اول است، بعد بازیگرانی که در نقش بنشینند و بعد کارگردانی باعث جذب مخاطب می‌شود.

حبیب رضایی که سال‌هاست به تربیت بازیگران جوان مشغول است، در ادامه درباره امکان ورود جوانان به عرصه بازیگری بیان کرد: در عرصه هنر رعایت جوانی یا تناسب سن، هیچ الزامی نیست. هنر یک امر خلاقه است و بین هزار تا هر ده هزار نفر، یک نفر به یک بازیگر خلاق تبدیل می‌شود. ما در انجمن بازیگران سینما حدود ۴۶۰ بازیگر عضو داریم، ولی این تعداد بازیگر نداریم. بیش از صد آموزشگاه سینمایی داریم اما لزوماً اینها نمی‌توانند بازیگر تربیت کنند. آموزش بازیگری یک غلط مصطلح است ما پرورش بازیگری را داریم.

او ادامه داد: برای ورود به این عرصه احتیاج به لابی نیست بلکه توانایی بازیگر اگر نشان داده شود این صنعت تشنه، قطعا او را دعوت می‌کند. ما جوانان بسیاری داریم که توانایی خود را نشان داده‌اند که نمونه بارز آن نوید محمدزاده است. ما خیلی وقت‌ها تنبلی خود را بر عهده مسایل دیگر می‌اندازیم، در حالیکه تنها توانایی است که اهمیت دارد.

سپیده مرادپور در اکران مردمی فیلم شاه کش (۳ عکس)
بخوانید:

http://aksiato.com/wp-content/uploads/2020/06/saghi-hajipour-sin-10.jpg

ساقی حاجیلو بازیگر نقش هدیه نیز درباره حضورش در این سریال توضیح داد: من برای نقش هدیه تست‌های مختلفی دادم و قبل از آن هم تجربه تصویری نداشتم و تئاتر کار کرده بودم. آقای کیایی به من اعتماد کرد و نفر آخری بودم که برای این نقش انتخاب شدم.

علی کوچکی دیگر نویسنده این سریال نیز بیان کرد: طراحی این سریال ده سال طول کشید و ما با آن زندگی کردیم. طرح این سریال خودش یک رمان است و بعد از صحبت‌هایی که شد آن‌را فشرده کردیم و امیدوارم که این روند خوب پیش برود و همچنان مخاطبان کار را دوست داشته باشند.

او همچنین درباره ادامه ساخت این سریال و کم کردن از حجم آن توضیح داد: قصه کامل نوشته شده است،اما این کوچک شدن لطمه‌ای به کار نزده است و ممکن است برای فصول بعدی این اتفاق بیفتد و ازآن متن‌ها برای ادامه سریال استفاده شود.

پرستویی در خاتمه درباره سوالی که درباره ورود پول‌های کثیف اظهار کرد: تا حالا با پول کثیف کار نکردم این کار برای ما قداست دارد که تهیه‌کننده کیست و قبل از اینکه پول کثیف بحث برانگیز باشد، برای من مهم بوده تهیه‌کننده و کارگردان چه کسانی هستند.

وی افزود: دو کاری هم که با این گروه انجام دادیم با آقای کیایی بود که پولش شریف بود و خودش شرافت کاری داشت. از خود مایه گذاشته است. اما تهیه کنندگانی داریم که این نام را یدک می‌کشند و کارت تهیه کنندگی نیز دارند اما همه می‌دانند پول‌هایشان از کجاست. من با پول کثیف کار نکرده‌ام و برایم اهمیت داشت که این پولی که وارد می‌شود شریف باشد. گاهی افرادی می آیند سرمایه‌گذاری می‌کنند که همه می‌دانند این پول از کجاست برای من مهم است و هیچوقت به آن سمت و سو نخواهم رفت. (هنرآنلاین)

http://aksiato.com/wp-content/uploads/2020/06/saghi-hajipour-sin-7.jpg

http://aksiato.com/wp-content/uploads/2020/06/saghi-hajipour-sin-11.jpg


برچسب ها

دیدگاه ها و نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.



×

دسته بندی مطالب