عکس های سوگل خلیق در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر
- انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸
- دسته بندی: بازیگران،جشنواره فیلم فجر
سوگل خلیق به همراه ندا جبرائیلی چهارشنبه (۱۶ بهمن) در اکران مردمی فیلم «مردن در آب مطهر» در پنجمین روز از ۳۸مین جشنواره فیلم فجر در موزه سینما
معرفی فیلم : نام براداران محمودی (نوید و جمشید) در سینمای ایران با فیلم «چند مترمکعب عشق» در سال ۱۳۹۲ و در جریان سی و دومین جشنواره فیلم فجر مطرح شد.
این فیلم به نویسندگی و کارگردانی جمشید محمودی و تهیهکنندگی نوید محمودی در آن سال موفق شد جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را از بخش نگاه نوی این جشنواره دریافت کند. اثری که به مشکلات مهاجران افغانستانی ساکن ایران در قالب یک درام عاشقانه میپرداخت.
چند مترمکعب عشق در جشنوارههای بینالمللی هم موفقیتهای زیادی کسب کردو حتی نماینده افغانستان در اسکار هم شد. براداران محمودی سه سال بعد فیلم دیگری به نام «رفتن» را ساختند که همان مضمون چند متر مکعب عشق را دنبال میکرد. جایگاه این دو برادر افغانستانی ساکن ایران با این فیلم در سینمای ایران تثبیت شد.
برادران محمودی که یکی درمیان کارگردانی و تهیهکنندگی فیلمهایشان را بر عهده دارند، در سال ۱۳۹۷ شکستن همزمان بیست استخوان را با حضور بازیگرانی همچون محسن تنابنده، سعید چنگیزیان، فرشته حسینی و مجتبی پیرزاده ساختند. این فیلم هم به معضلات افغانستانیهای ساکن ایران میپرداخت و با وجود داشتن فیلمنامهای قابل قبول و بازیهای خوب گروه بازیگری، در اکران عمومی کامیاب نبود.
در این فیلم که در بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد، علی شادمان، متین حیدرنیا، صدف عسگری، علیرضا آرا، سوگل خلیق و ندا جبرائیلی ایفای نقش کردهاند.
درباره داستان و فضای کلی فیلم میتوان به صحبتهای نوید محمودی با رسانهها پیش از نمایش آن استناد کرد. کارگردان «مردن در آب مطهر» درباره این اثر چنین گفته است: «در این فیلم، با عاشقانهای روبهرو هستیم که در بستر مهاجرت اتفاق میافتد.تعدادی جوان افغانی درحال عبور از ایران برای پناهندهشدن به اروپا هستند که دو نفر از آنها به نامهای حامد و رونا درگیر عشقی میشوند که داستان فیلم روایتگر همین عشق است. حال و هوای عاشقانه مردن در آب مطهر به نوعی به حال و هوای چند مترمکعب عشق پهلو میزند؛ تفاوتشان فقط در این است که در فیلم اول با یک عشق ایرانی – افغانی روبهرو بودیم و این جا عشق کاملاً افغانی است».
دیدگاه ها و نظرات