عکس های متین ستوده در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر
- انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸
- دسته بندی: بازیگران،جشنواره فیلم فجر
متین ستوده به همراه سمیرا حسن پور چهارشنبه (۱۶ بهمن) در اکران مردمی فیلم «سه کام حبس» در پنجمین روز از ۳۸مین جشنواره فیلم فجر در پردیس چارسو
معرفی فیلم : سه کام حبس، نام فیلمی درام – اجتماعی با نقش آفرینی متفاوت پریناز ایزدیار و محسن تنابنده به کارگردانی سامان سالور و تهیه کنندگی ساسان سالور و نویسندگی سامان سالور میباشد که در سال ۱۳۹۸ تولید گردیده است.
این فیلم در بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور دارد. همچنین فیلمبرداری سه کام حبس که از مرداد ماه ۹۸ در فضایی متفاوت با دیگر کارهای سالور آغاز شد و تا اوایل مهرماه ۹۸ ادامه داشت. آخرین ساخته سامان سالور در سال ۹۲ و فیلم «تمشک» بود.
نکته جالب توجه در این بین همکاری دوباره محسن تنابنده با سامان سالور است که پیش از این حاصل این همکاری موفقترین فیلم سامان سالور بوده و باید دید که جدیدترین همکاری این دو سینماگر چه خواهد بود.
یکی دیگر از نکات مهم که دیدن این فیلم را برای سینمادوستان جذابتر میکند گفتههای همایون اسعدیان درباره بازی خوب پریناز ایزدیار است که این کارگردان و عضو هیأت انتخاب در گفتوگویی، نقشآفرینی او را بهترین نقشآفرینی زن در جشنواره دانست.
پریناز ایزدیار ، محسن تنابنده، سمیرا حسن پور ، متین ستوده ، محمود نظرعلیان، یداله شادمانی، محمد اشکان فر، علیرضا مهران بازیگرانی هستند که در سه کام حبس به ایفای نقش پرداختهاند.
بررسی و نقد فیلم : زندگی این زوج بعد از خرید ماشین متحول می شود و هرچقدر که جلوتر میرود همانند ماشین که هر روز اوضاعش بد و بدتر می شود، زندگی این دو زوج نیز دست خوش تغییراتی می شود.
فیلم «سه کام حبس» شامل خرده پی رنگ هایی است که هیچگاه کامل نمی شود و در حد یک ایده باقی می ماند و گویا کارگردان به تنهایی می خواسته در یک فیلم تمامی مشکلات اجتماع را نمایان کند، این گل درشتی زمانی نمایان می شود و به اصلاح از قاب تصویر بیرون می زند که چه در دیالوگ ها و چه در تصویر حالت کلیشه ای و شعاری به خود می گیرد و در سکانس هایی حتی شاید در ذوق تماشاگر خود نیز بزند.
از نقاط ضعف فیلم عدم باور پذیری نقش پلیس در این فیلم است و نمایش پلیس مستاصل در این فیلم شاید به مذاق حتی تماشاگر نیز خوش نمی آید، پلیس راهنمایی رانندگی که در ابتدای فیلم سعی در توقیف موتور مجتبی دارد، فردی عصبی است که اصلاً گوشش به حرف مردم بدهکار نیست و طبق دیالوگ های مجتبی در فیلم فردی است که از صبح تا شب سرپا است و خستگی موجب عصبانیت آنها می شود.
در جلوتر نیز فقط ماشین پلیس در چند نیم چه سکانس آن هم به صورت گذری در فیلم دیده می شود، در میانه های فیلم سرباز نیرو انتظامی تا آن حد وقیح جلوه می کند که با گرفتن حلقه های ازدواج مجتبی و نسیم اجازه فرار نسیم از خانه را می دهد، اما با پولتیک کارگردان این شخصیت بد قصه در پایان داستان حلقه های این زوج را بر می گرداند.
نقشهای اصلی فیلم را محسن تنابنده و پریناز ایزدیار بازی میکنند و سمیرا حسن پور، متین ستوده، امین میری، مریم بوبانی، محمود نظرعلیان، یدالله شادمانی، محمد اشکان فر، محمد رشنو، مرضیه بدرقه، علیرضا مهران و … دیگر گروه بازیگران این فیلم را تشکیل می دهند.
بازی محسن تنابنده نمی تواند اثر درخشانی را در کارنامه کاری این بازیگر توانمند سینما و تلویزیون لحاظ گردد، زیرا مشابه این نقش را در فیلم «لامپ صد» به کارگردانی سعید آقاخانی ایفا کرده است و در واقع محسن تنابنده در این فیلم نقش های سابق خود را تکرار کرده، علی الخصوص نقش فرزین در فیلم «لامپ صد».
پریناز ایزدیار با اینکه نقشش می توانست چالش بازی تکراری را برایش رقم بزند، اما در عین سادگی بازی درخشانی از خود نشان داده است و از ورطه تکرار خود را خارج کرده و می تواند یکی از گزینه دریافت سیمرغ بلورین جشنواره امسال لقب بگیرد.
دیدگاه ها و نظرات